Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727905661

Liga 727905661 Información oficial sobre el partido 727905661 en Hattrick

06.04.2024 20:00:00

Hirvenmäen Potcupojat Alineación oficial del equipo 'Hirvenmäen Potcupojat' en el partido 10 - 0 Fc frode Alineación oficial del equipo 'Fc frode' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Hirvenmäen Potcupojat Alineación oficial del equipo 'Hirvenmäen Potcupojat' en el partido 9 - 0 Fc frode Alineación oficial del equipo 'Fc frode' en el partido
Tiene un poco de suerte 8.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hirvenmäen Potcupojat

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Corria el minut 16 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tanju Özer, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del frode. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jani Salmikangas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hirvenmäen es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 36.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hirvenmäen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sami 'El Salvador' Virtanen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Sami 'El Salvador' Virtanen de Hirvenmäen va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Gilmar Logermann va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del Hirvenmäen va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Patrick Max-Theurer, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan Hirvenmäen va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Germain Valade des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Osvaldo Dondi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 8 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 74 en Valentino Hatt va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Germain Valade podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 9 - 0 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Hirvenmäen va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Angel Mihaylov va poder fer el 10 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Henri Kvist al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sami 'El Salvador' Virtanen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrick Max-Theurer de Hirvenmäen es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

Fc frode

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ari Takala es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mika Pelkonen de frode amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.