Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727905657

Liga 727905657 Información oficial sobre el partido 727905657 en Hattrick

30.03.2024 20:00:00

Zurkers Alineación oficial del equipo 'Zurkers' en el partido 0 - 1 Hirvenmäen Potcupojat Alineación oficial del equipo 'Hirvenmäen Potcupojat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zurkers Alineación oficial del equipo 'Zurkers' en el partido 0 - 2 Hirvenmäen Potcupojat Alineación oficial del equipo 'Hirvenmäen Potcupojat' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zurkers

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 18 minuts, el Zurk va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Zurk van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Teemu Junnilainen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Hirvenmäen Potcupojat

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, Hirvenmäen es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jani Salmikangas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Patrick Max-Theurer va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Matias Mäensivu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Hirvenmäen va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Tanju Özer va quedar-se sol davant el porter Matias Mäensivu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Cesare Galvan quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Jani Salmikangas de Hirvenmäen va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Obeddy Nkowani va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Matias Mäensivu va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Angel Mihaylov després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Matias Mäensivu va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cesare Galvan de Hirvenmäen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.