Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727891897

Liga 727891897 Información oficial sobre el partido 727891897 en Hattrick

27.04.2024 20:00:00

Ristarin Ritarit Alineación oficial del equipo 'Ristarin Ritarit' en el partido 0 - 9 FC Öljysammakot Alineación oficial del equipo 'FC Öljysammakot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Ristarin Ritarit Alineación oficial del equipo 'Ristarin Ritarit' en el partido 0 - 7 FC Öljysammakot Alineación oficial del equipo 'FC Öljysammakot' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ristarin Ritarit

FC Öljysammakot

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 10, quan Ossi Tuononen va posar els visitants Öljysammakot per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Nikolay Chakúrov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 28, i va fer pujar el 0 - 2 per a Öljysammakot.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Sebona Laryea va aprofitar un error defensiu al minut 34, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Öljysammakot.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, un xut de Claudio Naticchia des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pekka Nurmio, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Nikolay Chakúrov de Öljysammakot va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 49. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 52, Öljysammakot va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Arie-Jan Femer.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jean-Marc Boullier de Öljysammakot l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 8 al minut 61 de partit.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Claudio Naticchia va augmentar l'avantatge de Öljysammakot a 0 - 9 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Zvi Abecassis. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Takfarinas Iarkane de Öljysammakot va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.