Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727889807

Liga 727889807 Información oficial sobre el partido 727889807 en Hattrick

30.03.2024 20:00:00

F. C.VinkKarit Rutussa Alineación oficial del equipo 'F. C.VinkKarit Rutussa' en el partido 8 - 0 Hyssylan Turske Alineación oficial del equipo 'Hyssylan Turske' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
F. C.VinkKarit Rutussa Alineación oficial del equipo 'F. C.VinkKarit Rutussa' en el partido 8 - 0 Hyssylan Turske Alineación oficial del equipo 'Hyssylan Turske' en el partido
Tiene un resultado normal 7.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C.VinkKarit Rutussa

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Una falta al minut 6 va provocar un lliure directe. Didrik Sidensten el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Emiliano Telch de Vin Ruk va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Vin Ruk va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fabián Horcasitas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 135 Minuto 31 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fabián Horcasitas va demostrar la seva experiència quan al minut 31 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 4 - 0. És un murri!
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Fabián Horcasitas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tommi Saarikangas va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vin Ruk van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Bogdan Tuţă va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 7 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 91 (Gol de falta): Al minut 91 en Didrik Sidensten va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 8 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Tuţă de Vin Ruk amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hyssylan Turske

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Hyssylan va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Eetu Nurmi es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 67, quan un error defensiu va deixar Markus Kuusivuori completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 250 Minuto 78 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Eeka Vartia l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eetu Nurmi de Hyssylan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anton Hukkanen de Hyssylan es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pál Páskuly de Hyssylan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.