Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727885852

Liga 727885852 Información oficial sobre el partido 727885852 en Hattrick

04.05.2024 20:00:00

HC VauvaSuuÄyh Alineación oficial del equipo 'HC VauvaSuuÄyh' en el partido 2 - 5 Axpo CF Alineación oficial del equipo 'Axpo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
HC VauvaSuuÄyh Alineación oficial del equipo 'HC VauvaSuuÄyh' en el partido 0 - 5 Axpo CF Alineación oficial del equipo 'Axpo CF' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HC VauvaSuuÄyh

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 24 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Juan Montero llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Antônio Marcus de ÄYH va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Axpo CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 41 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Arttu Kaappola marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Amb 62 minuts jugats, Arttu Kaappola de Axpo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ludwig Kallberg de Axpo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 83 de partit.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Ailo Liljander va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 4 per a Axpo.
  • 125 Minuto 87 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Pekka Lantz va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 87. 2-4.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, Miro Niemelä va augmentar l'avantatge de Axpo a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 30, en un 1 contra 1 amb el porter, però Serpentino Ninapaytán va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Joni Pullinen des de l'esquerra.
  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ailo Liljander es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 31, però el porter va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mika Hotakainen quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Mika Hotakainen va entorpir al marcador d'en Pekka Lantz per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ludwig Kallberg de Axpo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Lazzaro Bestetti de Axpo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.