Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727878521

Liga 727878521 Información oficial sobre el partido 727878521 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

Kaatuneet Pulut Alineación oficial del equipo 'Kaatuneet Pulut' en el partido 6 - 4 FC Tehoava Turska Alineación oficial del equipo 'FC Tehoava Turska' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Kaatuneet Pulut Alineación oficial del equipo 'Kaatuneet Pulut' en el partido 7 - 1 FC Tehoava Turska Alineación oficial del equipo 'FC Tehoava Turska' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaatuneet Pulut

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Mario Sara va donar a Puutuneet un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Tomi Naukkarinen de Puutuneet va aconseguir igualar el partit al minut 43, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Artur Wittlin, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Puutuneet se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 44.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Puutuneet va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tomi Naukkarinen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tomi Naukkarinen va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tomi Naukkarinen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 3 per a Puutuneet.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Aurelian Jerlăianu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Tomi Naukkarinen va entorpir al marcador d'en Bronislav Mlejnek per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

FC Tehoava Turska

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Tuhoava van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 41, quan Przemysław Bytnar va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Zegdan Smiri va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tuhoava, Lane Stewart-Musick, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Diego Habex va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 87 de joc. Fadel Bin Khalifa Al-Thani es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 5 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Tuhoava van mostrar una bona compenetració quan al minut 88 van reduir diferències a 6 - 4 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Przemysław Bytnar va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Quinto Bompiedi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 57, en un 1 contra 1 amb el porter, però Zsombor Gyurta va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Diego Habex des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Zsombor Gyurta va fer una estirada espectacular al minut 86, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Vladimiro Quispe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fadel Bin Khalifa Al-Thani de Tuhoava es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Vladimiro Quispe de Tuhoava va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.