Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727873635

Liga 727873635 Información oficial sobre el partido 727873635 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

SWT-ry Alineación oficial del equipo 'SWT-ry' en el partido 3 - 1 Mustikka Alineación oficial del equipo 'Mustikka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SWT-ry Alineación oficial del equipo 'SWT-ry' en el partido 3 - 0 Mustikka Alineación oficial del equipo 'Mustikka' en el partido
Tiene un resultado normal 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SWT-ry

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Lasse Rikassaari va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. SWT-ry empatava el partit, 1 a 1, al minut 30.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): SWT-ry s'avançava al marcador al minut 56, després d'un rebot que va caçar en Henri Piiparinen per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SWT-ry pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juha Retva va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jerko Hovivuori va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Jarmo Lohvansuu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Henri Piiparinen del SWT-ry ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergiusz Koski va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jarmo Lohvansuu al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juha Retva va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Mustikka

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): En Tuomas Barsk va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 29. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Otto Ala-Opas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 206 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 20, tothom va saber perquè en Okke Huikko era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26 en Okke Huikko va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.