Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727864618

Liga 727864618 Información oficial sobre el partido 727864618 en Hattrick

13.04.2024 20:00:00

Röykynmäen Jalkapallo Klubi Alineación oficial del equipo 'Röykynmäen Jalkapallo Klubi' en el partido 0 - 4 Marjatankadun Pallo Alineación oficial del equipo 'Marjatankadun Pallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Röykynmäen Jalkapallo Klubi Alineación oficial del equipo 'Röykynmäen Jalkapallo Klubi' en el partido 0 - 5 Marjatankadun Pallo Alineación oficial del equipo 'Marjatankadun Pallo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Röykynmäen Jalkapallo Klubi

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Veijo Voutilainen va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 41 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henri Heinistö de Röykynmäen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Marjatankadun Pallo

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Michael Rainer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Mihajlo Timevski va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, un xut de Michael Rainer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Mário Pereira Carmo de MarjPa va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Veijo Voutilainen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 209 Minuto 66 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Sigmundur Ungagarð van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Miikka Muttilainen a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 285 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Per Fredriksson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.