Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727859758

Liga 727859758 Información oficial sobre el partido 727859758 en Hattrick

04.05.2024 20:00:00

Laajalahden Laserit Alineación oficial del equipo 'Laajalahden Laserit' en el partido 0 - 4 AC Puucee Alineación oficial del equipo 'AC Puucee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Laajalahden Laserit Alineación oficial del equipo 'Laajalahden Laserit' en el partido 1 - 2 AC Puucee Alineación oficial del equipo 'AC Puucee' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,9 % 62,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laajalahden Laserit

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Remi Keski-Korhonen de Laajalahden amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santtu Lund de Laajalahden la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nils Hästbacka.

AC Puucee

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Puucee prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Markus Muttonen.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Puucee va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sami Kontuniemi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Brage Berglund que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Puucee augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Otto Ylänne es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 106 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 87 minuts, Manuel González Valle va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Brage Berglund va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.