Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727856508

Liga 727856508 Información oficial sobre el partido 727856508 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

reckful Alineación oficial del equipo 'reckful' en el partido 3 - 2 Eastbay United Alineación oficial del equipo 'Eastbay United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
reckful Alineación oficial del equipo 'reckful' en el partido 3 - 0 Eastbay United Alineación oficial del equipo 'Eastbay United' en el partido
Tiene un resultado normal 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

reckful

Goles Goles

  • 111 Minuto 5 (Gol por el centro): Passat el minut 5 de joc, José Galdós facilitava les coses al reckful amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el reckful va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Galdós, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 124 Minuto 76 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 76 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan George-Daniel Pomană llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Jacob Hermannshöhe quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Gottfried Flück va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de reckful.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Wolfgang Lang del reckful ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): reckful per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 68, quan Mustafa Neckermann va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 es va veure una gran oportunitat per a reckful per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wolfgang Lang, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roberto 'Messi' Fernán-Gil. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacob Hermannshöhe de reckful la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eastbay United

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Eastbay va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Markus Ihalainen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de Eastbay Gerard Wielemborek va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 13 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Oma Tuurihalme al minut 13.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Sergio Bergomi de Eastbay va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.