Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727855838

Liga 727855838 Información oficial sobre el partido 727855838 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

AC Hutipotku Alineación oficial del equipo 'AC Hutipotku' en el partido 2 - 3 New Meta FC Alineación oficial del equipo 'New Meta FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AC Hutipotku Alineación oficial del equipo 'AC Hutipotku' en el partido 1 - 4 New Meta FC Alineación oficial del equipo 'New Meta FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Hutipotku

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mika Laukkanen de Hutipotku aconseguir un gol al minut 8 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El contraatac de Hutipotku va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Mika Laukkanen va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Erke Martinov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Jela Fwaya va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Mika Laukkanen, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Jógvan Páll á Bólstaði de Hutipotku va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jógvan Páll á Bólstaði es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

New Meta FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Meta va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Juha Heimonen va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 en Fabio Cattel va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 61, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Andreas Stern es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Meta va estar a punt d'empatar al 25 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Iikka Hietakangas que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 280 Minuto 64 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Iikka Hietakangas al minut 64.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Flavio Di Campli va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Iikka Hietakangas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Pierre Kichapraprah va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Flavio Di Campli va estar atent i va desviar la pilota a córner.