Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727855825

Liga 727855825 Información oficial sobre el partido 727855825 en Hattrick

13.04.2024 20:00:00

New Meta FC Alineación oficial del equipo 'New Meta FC' en el partido 4 - 2 Taali FCt Alineación oficial del equipo 'Taali FCt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
New Meta FC Alineación oficial del equipo 'New Meta FC' en el partido 5 - 2 Taali FCt Alineación oficial del equipo 'Taali FCt' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,7 % 5,3 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Meta FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, Joonas Kraft va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 124 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61 l'àrbitre va premiar Meta amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Iikka Hietakangas va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Andreas Stern va donar a Meta un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Meta va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Cristian Dumitrescu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Meta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andreas Stern ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 47 (Ocasión de falta): Al minut 47, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 206 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Márk Suszter que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nicola Greco per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Chow Tian Boon va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Taali FCt

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Kalev Muna va posar els visitants Taali per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Gilles Karch que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Nico Valtonen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Nico Valtonen de Taali va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Claus Schemel de Taali amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.