Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727855671

Liga 727855671 Información oficial sobre el partido 727855671 en Hattrick

11.05.2024 20:00:00

Detroit Red Wines FC Alineación oficial del equipo 'Detroit Red Wines FC' en el partido 1 - 1 Kinospalloilijat Alineación oficial del equipo 'Kinospalloilijat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Detroit Red Wines FC Alineación oficial del equipo 'Detroit Red Wines FC' en el partido 1 - 1 Kinospalloilijat Alineación oficial del equipo 'Kinospalloilijat' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,4 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Detroit Red Wines FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del DRWINES van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Franco Calosso va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Bo-Christer Jacobsson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): DRWINES va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 84 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Máté Dubecz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90, Kajo Rosenau arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sean Og McCormack de DRWINES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrian Piekarczyk de DRWINES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Kinospalloilijat

Goles Goles

  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 81 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jaakkima Saarelainen marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Janne Yliriesto sol davant la porteria al minut 36, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tomi Majanen va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Timo Viertonen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Kinospalloilijat creava perill des de la dreta al minut 59, però en Sabino Chirilli, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jaakkima Saarelainen desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 260 Minuto 69 (Ocasión de falta): El jugador visitant Tomi Majanen va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 69 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.