Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727853700

Liga 727853700 Información oficial sobre el partido 727853700 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

Viekin VPK Alineación oficial del equipo 'Viekin VPK' en el partido 3 - 0 AC Länsikaari Alineación oficial del equipo 'AC Länsikaari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Viekin VPK Alineación oficial del equipo 'Viekin VPK' en el partido 2 - 0 AC Länsikaari Alineación oficial del equipo 'AC Länsikaari' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viekin VPK

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Viekin s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Urho Petälä per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Ron Horn de Viekin va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Jaapo Valpio va augmentar la diferència de Viekin a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jaapo Valpio va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Valtari Auranen va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miikka Päivinen de Viekin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AC Länsikaari

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Länsikaari van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 19, però Vilhelm Tikka va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Martin Philippe estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mathias Cornelius Zeschau, als 25 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Länsikaari van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mathias Cornelius Zeschau va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Vilhelm Tikka va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Länsikaari que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.