Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727851458

Liga 727851458 Información oficial sobre el partido 727851458 en Hattrick

20.04.2024 20:00:00

Joensuun Jukurit Alineación oficial del equipo 'Joensuun Jukurit' en el partido 2 - 0 FC Kalakangas Alineación oficial del equipo 'FC Kalakangas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Joensuun Jukurit Alineación oficial del equipo 'Joensuun Jukurit' en el partido 6 - 0 FC Kalakangas Alineación oficial del equipo 'FC Kalakangas' en el partido
Es un cenizo 6.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joensuun Jukurit

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Enrico Milo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Joensuun.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Joensuun pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ramiz Nəzərli va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Joensuun va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ramiz Nəzərli ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Mikkel Huse va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Enrico Milo, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Sezer Kunter, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Enrico Milo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adriaan Voncke va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mikkel Huse. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 208 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Adriaan Voncke de Joensuun va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en József Konta es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Philipp-Luca Dubowy de Joensuun la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Kalakangas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de FC KK va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ionuţ-Alexandru Stoenescu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Andrea Sposato va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ramón Caldera va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 62, un contraatac del FC KK no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ionuţ-Alexandru Stoenescu perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): FC KK van sortir al contraatac al minut 66, però Marcin Feledyn va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.