Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727851285

Liga 727851285 Información oficial sobre el partido 727851285 en Hattrick

06.04.2024 20:00:00

Sofiero FC Alineación oficial del equipo 'Sofiero FC' en el partido 1 - 1 Maltsun Boltsi Alineación oficial del equipo 'Maltsun Boltsi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sofiero FC Alineación oficial del equipo 'Sofiero FC' en el partido 4 - 1 Maltsun Boltsi Alineación oficial del equipo 'Maltsun Boltsi' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sofiero FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sofiero amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 52, deixant Sampo Engblom en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Sofiero va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Helmuth Friedrich Teichhaus va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 60 (Ocasión de falta): Roberto Patiño quasi dona a Sofiero l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Maltsun Boltsi

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Joachim Örnberg va posar els visitants Maltsun per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Pirkka Vesa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ralph Lieverse va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Janne Lundberg quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Mikko Salo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ralph Lieverse, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Ville Pulkkinen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.