Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727851228

Liga 727851228 Información oficial sobre el partido 727851228 en Hattrick

06.04.2024 20:00:00

BucketSoft V1.01 Alineación oficial del equipo 'BucketSoft V1.01' en el partido 3 - 4 Pähkinärinne Hazards Alineación oficial del equipo 'Pähkinärinne Hazards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BucketSoft V1.01 Alineación oficial del equipo 'BucketSoft V1.01' en el partido 2 - 1 Pähkinärinne Hazards Alineación oficial del equipo 'Pähkinärinne Hazards' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,2 % 8,4 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BucketSoft V1.01

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Passat el minut 33 de joc, Joaquín Riccardini facilitava les coses al BucketSoft amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Joaquín Riccardini, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Joaquín Riccardini va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Elia Sukula va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BucketSoft.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Kris Koskenniemi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de BucketSoft se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Iiro Kasanko del BucketSoft ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Pähkinärinne Hazards

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jari Leppä va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Göte Lemström que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Passats 68 minuts de partit, Hazards es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Pyry Viertiö es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 90, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Niko Rousku es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Javier Mariátegui de Hazards va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.