Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727847937

Liga 727847937 Información oficial sobre el partido 727847937 en Hattrick

27.04.2024 20:00:00

HöntsäHeput Alineación oficial del equipo 'HöntsäHeput' en el partido 3 - 3 Oulun Reipas Alineación oficial del equipo 'Oulun Reipas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HöntsäHeput Alineación oficial del equipo 'HöntsäHeput' en el partido 1 - 1 Oulun Reipas Alineación oficial del equipo 'Oulun Reipas' en el partido
Tiene suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,4 % 42,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HöntsäHeput

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, HöntsäHeput aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Tero Ahva va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 114 Minuto 64 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 64. Christodoulos Mathiopoulos, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.
  • 114 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 79. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Christodoulos Mathiopoulos va empatar el partit, 3 - 3, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Leo-Pekka Vuorio va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Raphael Wallenfels. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gert Dalsgård de HöntsäHeput la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leo-Pekka Vuorio de HöntsäHeput amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Oulun Reipas

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Nemanja Petranović quedar desmarcat i marcar per a OuRe al minut 4. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 170 Minuto 63 (Gol de falta): Al minut 63, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a 何 (He) 纬光 (Weiguang) posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 174 Minuto 68 (Gol de penalti): En 何 (He) 纬光 (Weiguang) va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 68. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 何 (He) 纬光 (Weiguang). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 270 Minuto 54 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per 何 (He) 纬光 (Weiguang) al minut 54 semblava entrar, però Methodios Hamalidis va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mladen Radošević de OuRe va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.