Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727846087

Liga 727846087 Información oficial sobre el partido 727846087 en Hattrick

27.04.2024 20:00:00

CF Panthers Alineación oficial del equipo 'CF Panthers' en el partido 4 - 3 FC Höntsäjengi Alineación oficial del equipo 'FC Höntsäjengi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CF Panthers Alineación oficial del equipo 'CF Panthers' en el partido 4 - 1 FC Höntsäjengi Alineación oficial del equipo 'FC Höntsäjengi' en el partido
Tiene un resultado normal 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Panthers

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Atte Änkilä de CFP aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Passat el minut 42 de joc, Alvar Asplund facilitava les coses al CFP amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats van embogir quan en Kristo Lend va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de CFP.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Vesa Ignatius va augmentar la diferència de CFP a 4 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Artur Szczech al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joona Hannila va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alvar Asplund va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Atte Änkilä, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Alvar Asplund es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): CFP per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 49, quan Tuomas Näivä va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eero Collanus.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Eero Collanus de CFP per doble groga al minut 43.

FC Höntsäjengi

Goles Goles

  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): En Isaia Saccucci conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Andrea Mencherini de Höntsäjengi va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Johannes Yliräisänen va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 39 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gervasi Baldich va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Alberto Pergolillo de Höntsäjengi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Piotr Mandera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.