Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727843729

Liga 727843729 Información oficial sobre el partido 727843729 en Hattrick

13.04.2024 20:00:00

Tuiran Hurjat Alineación oficial del equipo 'Tuiran Hurjat' en el partido 2 - 0 Newtown United Alineación oficial del equipo 'Newtown United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tuiran Hurjat Alineación oficial del equipo 'Tuiran Hurjat' en el partido 4 - 1 Newtown United Alineación oficial del equipo 'Newtown United' en el partido
Tiene mala suerte 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tuiran Hurjat

Goles Goles

  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Tuiran va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 82 Sinan Gürmen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Dino Gamberoni va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Frank Lie estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jaakko Ritaranta, als 16 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Torsti Tuori va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Tuiran per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Joonas Lahdenmäki va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Tuiran va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Jaakko Ritaranta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Tuiran van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 41 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Alexandre Novoneyra, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Tuiran va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joonas Lahdenmäki ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Sinan Gürmen del Tuiran ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Christopher Jaschinski va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Arturo Nava va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Newtown United

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Vicent Baijet va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Albert Niedoba va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Moussa M'bow va estar a punt de posar per davant a Newtown amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Albert Niedoba va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Tinoco Costa Bueno va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maximilian Lindegren de Newtown la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.