Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727843502

Liga 727843502 Información oficial sobre el partido 727843502 en Hattrick

13.04.2024 20:00:00

Ac Southwest Alineación oficial del equipo 'Ac Southwest' en el partido 4 - 0 AFC Storm Alineación oficial del equipo 'AFC Storm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ac Southwest Alineación oficial del equipo 'Ac Southwest' en el partido 2 - 1 AFC Storm Alineación oficial del equipo 'AFC Storm' en el partido
Tiene suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ac Southwest

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Southwest va ser Ralph Staninger.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Southwest va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Miloslav Janda, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Nat Blacklaw va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Southwest, al minut 37. El marcador va canviar a 3 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Southwest pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ralph Staninger va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Nat Blacklaw gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mwema Mbambi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 209 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Joni Laukka va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Maldis Cingulis va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Delfino Borges.

AFC Storm

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Raman Nefedau al minut 32 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Sorin Dumitriu va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Nandi Shushollari va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.