Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727841205

Liga 727841205 Información oficial sobre el partido 727841205 en Hattrick

06.04.2024 20:00:00

WinCapita Alineación oficial del equipo 'WinCapita' en el partido 5 - 2 Soutuseura Melaveikot Alineación oficial del equipo 'Soutuseura Melaveikot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
WinCapita Alineación oficial del equipo 'WinCapita' en el partido 6 - 1 Soutuseura Melaveikot Alineación oficial del equipo 'Soutuseura Melaveikot' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WinCapita

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al WinCap una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Kari 'Kartsa' Hakanen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 16.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): WinCap va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 25 Bogdan 'Hordak' Hondor va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juho Sarkaranta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a WinCap.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del WinCap va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mika Tavi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mika Tavi va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Mika Tavi del WinCap ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Randy Jeffries. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Mateo León, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Soutuseura Melaveikot

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Soutuseura va ser finalitzada des de l'esquerra per Jouni Yrjönen al minut 10. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Soutuseura va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Jeremias Vekkilä va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.