Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727837230

Liga 727837230 Información oficial sobre el partido 727837230 en Hattrick

13.04.2024 19:50:00

ac marxer Alineación oficial del equipo 'ac marxer' en el partido 0 - 5 FC Kamppaava Pulu Alineación oficial del equipo 'FC Kamppaava Pulu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ac marxer Alineación oficial del equipo 'ac marxer' en el partido 0 - 5 FC Kamppaava Pulu Alineación oficial del equipo 'FC Kamppaava Pulu' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ac marxer

FC Kamppaava Pulu

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): KP va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 34. Arnaud Boschker va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Arnaud Boschker va augmentar l'avantatge de KP a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Adrian Nutt, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 69, KP va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Olgierd Soszka.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Lars Hadermann des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Rene Painter va ser clau en la jugada d'atac de KP al minut 6, quan ell mateix va fer una passada brutal a Nasir Delavari, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Rene Painter va estar a punt de posar per davant a KP amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Heinz Kaufmann va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Ferdinando Oldani quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Lars Hadermann quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Heinz Kaufmann, però la pilota va topar amb el travesser.