Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727836556

Liga 727836556 Información oficial sobre el partido 727836556 en Hattrick

06.04.2024 19:50:00

Bayer lever cul sec Alineación oficial del equipo 'Bayer lever cul sec' en el partido 7 - 1 Tripletto II Alineación oficial del equipo 'Tripletto II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Bayer lever cul sec Alineación oficial del equipo 'Bayer lever cul sec' en el partido 9 - 1 Tripletto II Alineación oficial del equipo 'Tripletto II' en el partido
Tiene mala suerte 8.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayer lever cul sec

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Bayer s'avançava al marcador al minut 5, després d'un rebot que va caçar en Carlos Xamar per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Thorben Liesering va anar a parar al cap de Carlos Ajalla que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Bayer el 2 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bayer pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carl-Olof Läfvenmo va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Bayer va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlos Ajalla va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): El Bayer era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Bruno Gschwend va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 62 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Adriano Wohlwend no va poder aturar László Horváth de Bayer, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 62 el 6 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 7 - 1 va pujar al marcador quan Bayer va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ayoze Gamecho des de dins de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ayoze Gamecho de Bayer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tripletto II

Goles Goles

  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 56, el jugador visitant Franco Veraguth va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 20 (Ocasión de falta): El jugador visitant Swen Mülhaupt va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 20 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Remo Konrad va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Silvio Hefti de Tripletto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.