Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727829225

Liga 727829225 Información oficial sobre el partido 727829225 en Hattrick

13.04.2024 17:00:00

alihändue Alineación oficial del equipo 'alihändue' en el partido 0 - 2 Fc Sepli Alineación oficial del equipo 'Fc Sepli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
alihändue Alineación oficial del equipo 'alihändue' en el partido 2 - 1 Fc Sepli Alineación oficial del equipo 'Fc Sepli' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,0 % 26,9 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alihändue

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Aldric Chatry arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a alihändue per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gion Zahnd, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): alihändue va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pierre-Adrien Margueritte ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Corsin Hümpel va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Fortunato Schuler i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a alihändue, però el xut de Corsin Hümpel va sortir bastant desviat.

Fc Sepli

Goles Goles

  • 135 Minuto 40 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Damian Bestler va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, Sepli va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Damian Bestler.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sepli va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pascal Ess, però el porter rival va fer una gran aturada.