Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727778668

Liga 727778668 Información oficial sobre el partido 727778668 en Hattrick

04.05.2024 17:00:00

The Dudereenos Alineación oficial del equipo 'The Dudereenos' en el partido 7 - 0 FC Blonay Alineación oficial del equipo 'FC Blonay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Dudereenos Alineación oficial del equipo 'The Dudereenos' en el partido 5 - 0 FC Blonay Alineación oficial del equipo 'FC Blonay' en el partido
Tiene suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dudereenos

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Marius Drângu de Dudereenos, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 139 Minuto 10 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Saidy Niblick va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mike Hutter per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 0
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Dudereenos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Christoph Friedrich Botzler des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 53 (Gol de penalti): Christoph Friedrich Botzler va augmentar la diferència de Dudereenos a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Dudereenos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Saidy Niblick va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Als 79 minuts de joc, els nois de Dudereenos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Christoph Friedrich Botzler augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 0.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Christoph Friedrich Botzler va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 82 el resultat passava a ser de 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Samuli Setälä, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fredy Lanini al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Samuli Setälä va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Gianni Lusti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fredy Lanini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Maximilian Focht va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vin Bale de Dudereenos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Vin Bale se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

FC Blonay