Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727771982

Liga 727771982 Información oficial sobre el partido 727771982 en Hattrick

30.03.2024 19:15:00

Manchester*FC Alineación oficial del equipo 'Manchester*FC' en el partido 0 - 1 FC GUNGG Alineación oficial del equipo 'FC GUNGG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manchester*FC Alineación oficial del equipo 'Manchester*FC' en el partido 1 - 1 FC GUNGG Alineación oficial del equipo 'FC GUNGG' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,3 % 67,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester*FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Manchester*FC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Barak Ben-Tzvi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Bernhard Ebner-Eschenbach de Manchester*FC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC GUNGG

Goles Goles

  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a GUNGG prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Péter Bittner.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Wendelin Schwallbach va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de GUNGG que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): GUNGG va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Andrés Morquio va desviar el xut final de Péter Bittner després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Vasco Panigati va estar a punt de posar per davant a GUNGG amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Luis Andrés Morquio va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Wendelin Schwallbach que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Joe St. Hill va ser clau en la jugada d'atac de GUNGG al minut 59, quan ell mateix va fer una passada brutal a Péter Bittner, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del GUNGG que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Wendelin Schwallbach, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.