Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727768525

Liga 727768525 Información oficial sobre el partido 727768525 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

Second Reloaders Alineación oficial del equipo 'Second Reloaders' en el partido 0 - 7 Gamache9 Alineación oficial del equipo 'Gamache9' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Second Reloaders Alineación oficial del equipo 'Second Reloaders' en el partido 0 - 6 Gamache9 Alineación oficial del equipo 'Gamache9' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Second Reloaders

Gamache9

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 29, quan Gürkan Mengütimur va posar els visitants Gamache9 per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Jesus Chagas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Gürkan Mengütimur des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Gary Welling va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Gamache9, Roberto Bongiorno, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gamache9 eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 61, Roberto Bongiorno va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 5.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Gamache9 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gürkan Mengütimur va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 6 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Jesus Chagas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 0 - 7 per a Gamache9.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Kevin Bolliger de Gamache9 va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Santero Reunanen al minut 22 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Santero Reunanen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 39, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gürkan Mengütimur. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gamache9 a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Santero Reunanen va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.