Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727765677

Liga 727765677 Información oficial sobre el partido 727765677 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

Fc Raw4 Alineación oficial del equipo 'Fc Raw4' en el partido 1 - 0 Diepfliker Waldvögel Alineación oficial del equipo 'Diepfliker Waldvögel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Raw4 Alineación oficial del equipo 'Fc Raw4' en el partido 2 - 1 Diepfliker Waldvögel Alineación oficial del equipo 'Diepfliker Waldvögel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Raw4

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Davon Creasy, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Rw4 es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Orhun Pekkan del Rw4 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Orhun Pekkan, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 234 Minuto 65 (Ocasión de penalti): En Görkem Aydıntuğ va llançar un penal al minut 65. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Diepfliker Waldvögel

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Guido Tromp quasi marca en una jugada assajada de córner que Göpf Götte havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Diepfliker que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Göpf Götte, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas