Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727755930

Liga 727755930 Información oficial sobre el partido 727755930 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

1. FC-HIWA Alineación oficial del equipo '1. FC-HIWA' en el partido 0 - 7 Ultimate Football Fighterz Alineación oficial del equipo 'Ultimate Football Fighterz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
1. FC-HIWA Alineación oficial del equipo '1. FC-HIWA' en el partido 0 - 9 Ultimate Football Fighterz Alineación oficial del equipo 'Ultimate Football Fighterz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC-HIWA

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Geri Vergut va fer al minut 40 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Murat Sills, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FC-HIWA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Danilo Capoferri va sortir per sobre el travesser.

Ultimate Football Fighterz

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Aridami Pantoja de Ultimate va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Germán Miele de Ultimate va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ultimate augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Reyes Cuñada es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50, un xut de Reyes Cuñada des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FC-HIWA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Reyes Cuñada la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ultimate es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 54.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Mischa Lucas va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 6.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Passaven 70 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mischa Lucas va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, el Ultimate va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Reyes Cuñada s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ereño Ardohain es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.