Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727754089

Liga 727754089 Información oficial sobre el partido 727754089 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

ASC Alpha Centauri Rebels Alineación oficial del equipo 'ASC Alpha Centauri Rebels' en el partido 0 - 1 Korean Supremacy Alineación oficial del equipo 'Korean Supremacy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ASC Alpha Centauri Rebels Alineación oficial del equipo 'ASC Alpha Centauri Rebels' en el partido 0 - 1 Korean Supremacy Alineación oficial del equipo 'Korean Supremacy' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASC Alpha Centauri Rebels

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): Centauri van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 28 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Francisco Manoel Quintanilha no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Ramiz Mustafayev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 63 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ramiz Mustafayev, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Federico Jaberg va fer al minut 65 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ramiz Mustafayev, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Korean Supremacy

Goles Goles

  • 170 Minuto 66 (Gol de falta): Al minut 66, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Tomi Kyntäjä posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Supremacy quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Urbano Buttafuoco va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fadri Glur de Supremacy es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.