Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727751829

Liga 727751829 Información oficial sobre el partido 727751829 en Hattrick

13.04.2024 19:15:00

FC Faltenglueck Alineación oficial del equipo 'FC Faltenglueck' en el partido 3 - 7 Lucerne Spartans Alineación oficial del equipo 'Lucerne Spartans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Faltenglueck Alineación oficial del equipo 'FC Faltenglueck' en el partido 2 - 5 Lucerne Spartans Alineación oficial del equipo 'Lucerne Spartans' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Faltenglueck

Goles Goles

  • 111 Minuto 9 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pierric Tricoche va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Faltenglueck empatava el partit, 1 a 1, al minut 9.
  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Lauri Isberg trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Faltenglueck va aconseguir el 3 - 6 gràcies a una jugada assajada de córner en què David Andreassen, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Oscar Aelaerts que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de David Andreassen va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 67 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Lucerne Spartans

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Spartans prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Stanislav Čechák.
  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador de Spartans Stanislav Čechák va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 13 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, Spartans va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Eugenio Cabanyes, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a Spartans l'avantatge per 1 - 4. Trifu Stănică en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Stanislav Čechák va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, els visitants es van col·locar 2 - 6 per sobre quan Mitchell Shovelton va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Nattapong Maleenon va aprofitar un error defensiu al minut 78, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 7 al marcador per a Spartans.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Spartans va ser a punt de marcar al minut 71, quan el seu jugador Eugenio Cabanyes va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Grzegorz Dworzak de Spartans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kevin Regehr de Spartans la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.