Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727748758

Liga 727748758 Información oficial sobre el partido 727748758 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

FC Valcupp Alineación oficial del equipo 'FC Valcupp' en el partido 1 - 0 AC Milan 8984 Alineación oficial del equipo 'AC Milan 8984' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Valcupp Alineación oficial del equipo 'FC Valcupp' en el partido 3 - 0 AC Milan 8984 Alineación oficial del equipo 'AC Milan 8984' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Valcupp

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): FCV va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Olivier Dubois va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Vittorio Castorina una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Agostino Nivellini va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Vittorio Castorina de FCV gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Florian Büchel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Agostino Nivellini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Per Anderlund va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Bastien Cabioch es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Randulf Faul, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El FCV ho intentava per la dreta per mitjà de Vittorio Castorina, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de FCV la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

AC Milan 8984

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Mats-Olof Gustavsson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Milan que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bo Eriksson de Milan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.