Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727743377

Liga 727743377 Información oficial sobre el partido 727743377 en Hattrick

06.04.2024 19:15:00

Billabong Fc Alineación oficial del equipo 'Billabong Fc' en el partido 3 - 0 Kinderschokolade Alineación oficial del equipo 'Kinderschokolade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Billabong Fc Alineación oficial del equipo 'Billabong Fc' en el partido 2 - 0 Kinderschokolade Alineación oficial del equipo 'Kinderschokolade' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Billabong Fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Billabong va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Alan Zoffmann va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alan Zoffmann va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Miklós Molnár-Pap de Billabong va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Benno Hefti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Billabong se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Ludovic Mettauer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Zbyněk Pošvář va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alan Zoffmann.

Kinderschokolade

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kinderschokolade va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Blagoy Blagoev va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hans Joleik de Kinderschokolade va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.