Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727739004

Liga 727739004 Información oficial sobre el partido 727739004 en Hattrick

06.04.2024 19:15:00

Fc Ji Sung Park The Bus Alineación oficial del equipo 'Fc Ji Sung Park The Bus' en el partido 1 - 0 FC Spidi Alineación oficial del equipo 'FC Spidi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Ji Sung Park The Bus Alineación oficial del equipo 'Fc Ji Sung Park The Bus' en el partido 3 - 0 FC Spidi Alineación oficial del equipo 'FC Spidi' en el partido
Tiene mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Ji Sung Park The Bus

Goles Goles

  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FC JSPTB contenien la respiració mentre en Uwe Kadem s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Roli Alioli, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): FC JSPTB va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nicola Rabatti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): FC JSPTB va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Josip Moser va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Telmo Duarte Cardoso va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FC JSPTB.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Paris Schwizer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Telmo Duarte Cardoso es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Telmo Duarte Cardoso va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Roli Alioli, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roli Alioli de FC JSPTB amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Spidi

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): El Spidi va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Hanspeter Hugener la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.