Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727732519

Liga 727732519 Información oficial sobre el partido 727732519 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

Oltnerli Alineación oficial del equipo 'Oltnerli' en el partido 4 - 4 Star Alliance Alineación oficial del equipo 'Star Alliance' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Oltnerli Alineación oficial del equipo 'Oltnerli' en el partido 4 - 3 Star Alliance Alineación oficial del equipo 'Star Alliance' en el partido
Tiene un resultado normal 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,0 % 15,9 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oltnerli

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors del Oltnerli amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 41, deixant Killian Duval en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 114 Minuto 44 (Gol de penalti): Després de 44 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Oltnerli, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Jacky Denier de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): Lio Zurbrügg de Oltnerli va demostrar les seves habilitats al minut 62 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 110 Minuto 63 (Gol de falta): L'empat per part de Oltnerli va arribar al minut 63 quan Jacky Denier va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 4 - 4, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Luigi Bleile va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Vittorio Heiser va estar a punt d'empatar per a Oltnerli quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Xherdan Cagienard va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luigi Bleile de Oltnerli es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luigi Bleile es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Star Alliance

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Roberto Pettorossi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Alliance va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Adrian Schiffler, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Guilhem Pereira que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): El jugador de Alliance Roberto Pettorossi va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 49 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Fiorindo Pavani va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Mustapha Zenouda va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Vasil Tzvetkov de Alliance va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.