Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727731955

Liga 727731955 Información oficial sobre el partido 727731955 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

Harbor United F.C. Alineación oficial del equipo 'Harbor United F.C.' en el partido 1 - 3 Richriver Reunited Alineación oficial del equipo 'Richriver Reunited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Harbor United F.C. Alineación oficial del equipo 'Harbor United F.C.' en el partido 0 - 1 Richriver Reunited Alineación oficial del equipo 'Richriver Reunited' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Harbor United F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Charles Faure va anar a parar al cap de Dieter Auderset que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a HBRUnited el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lars Danielsen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): HBRUnited van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 34, però el xut de Beda Holtzhauer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El HBRUnited va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Lars Danielsen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Charles Faure de HBRUnited va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Richriver Reunited

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Jeffery Pluymers va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 38.
  • 171 Minuto 46 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 46, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Bruno Bogliaccino es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, Richriver va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Daniel Bloech, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Bloech ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Theo Eisenhauer va fer al minut 60 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Daniel Bloech, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Bruno Bogliaccino va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Elvan Öveç va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bruno Bogliaccino de Richriver la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.