Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727719865

Liga 727719865 Información oficial sobre el partido 727719865 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

1. FC St. Gallen Alineación oficial del equipo '1. FC St. Gallen' en el partido 1 - 3 1. FC Scarface Alineación oficial del equipo '1. FC Scarface' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
1. FC St. Gallen Alineación oficial del equipo '1. FC St. Gallen' en el partido 1 - 1 1. FC Scarface Alineación oficial del equipo '1. FC Scarface' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC St. Gallen

Goles Goles

  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Gallen sabia com jugar al contraatac, i al minut 75, Emmanuel Vera va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Gallen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Patrick Thomas en un 1 contra 1 amb el porter Almen Wechlin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Gallen van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Paco Irles des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Patrick Thomas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gallen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33, Alcides Lezama de Gallen va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

1. FC Scarface

Goles Goles

  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kenzy Preud'Homme va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador de Scarface Kenzy Preud'Homme va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 78 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Scarface va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Andrzej Bochen, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Scarface quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rayan Douchin va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Leevi Huhtaniska va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vũ Hữu Vượng de Scarface la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Stenlijs Muzis de Scarface va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.