Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727719747

Liga 727719747 Información oficial sobre el partido 727719747 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

Buffalo Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Buffalo Soldiers F.C.' en el partido 2 - 4 Fc Rüti Basel Alineación oficial del equipo 'Fc Rüti Basel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Buffalo Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Buffalo Soldiers F.C.' en el partido 5 - 1 Fc Rüti Basel Alineación oficial del equipo 'Fc Rüti Basel' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buffalo Soldiers F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Soldiers va ser Torsten Trapper.
  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els seguidors del Soldiers van tornar a saltar d'alegria al minut 77. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Péter Soós que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Soldiers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Agostino Bourson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Péter Soós va estar a punt d'empatar per a Soldiers quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Florin Şomcutean va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Ronny Zimmerli va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Soldiers va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Win Phyo Maung la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Gyula Csöngető va disposar d'una bona oportunitat al minut 83, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Win Phyo Maung de Soldiers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gyula Csöngető de Soldiers es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Fc Rüti Basel

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Hector Fletcher va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 29.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Basel eren letals, i Guenter Reimann va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Eike Gustävel va marcar al minut 75 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Basel va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Arnaud Ducourtioux, amb un xut sec des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Moreno Wülser de Basel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.