Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727718119

Liga 727718119 Información oficial sobre el partido 727718119 en Hattrick

13.04.2024 19:15:00

VCLBcrew Alineación oficial del equipo 'VCLBcrew' en el partido 0 - 3 Bern Park Rangers Alineación oficial del equipo 'Bern Park Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VCLBcrew Alineación oficial del equipo 'VCLBcrew' en el partido 2 - 0 Bern Park Rangers Alineación oficial del equipo 'Bern Park Rangers' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VCLBcrew

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Klas Robinsson quasi marca en una jugada assajada de córner que Leandro Celayeta havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Klas Robinsson va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 81, i va passar la pilota a Serge Sinia, però aquest no va encertar a marcar.

Bern Park Rangers

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rui Agostinho Castro Jesus arribés a peus de Ambrosi Guagliardi, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Rangers el 0 - 1.
  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Sean Rodrigues va marcar al minut 26 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Rangers va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 41, quan Edo Coelho, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rangers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Noah Schalburg, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Noah Schalburg, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rangers va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Rangers van sortir al contraatac al minut 91, però Clément Vanderbauwhede va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonín Smejkal de Rangers es va emportar una amonestació al minut 92 per provocar un rival.