Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727712694

Liga 727712694 Información oficial sobre el partido 727712694 en Hattrick

27.04.2024 19:15:00

Schnappsleichen Alineación oficial del equipo 'Schnappsleichen' en el partido 1 - 1 Vancouver Thunders Alineación oficial del equipo 'Vancouver Thunders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Schnappsleichen Alineación oficial del equipo 'Schnappsleichen' en el partido 1 - 1 Vancouver Thunders Alineación oficial del equipo 'Vancouver Thunders' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,3 % 16,4 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schnappsleichen

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Corria el minut 35 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Haris Enzler, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Schnappsleichen sortien al contraatac. La falta llançada per Johnny Rowlands va sortir força alta sense massa perill.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Johnny Rowlands, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kutay Ünseven.

Vancouver Thunders

Goles Goles

  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 71 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jean-Pierre Larue marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Tidiane Kounta va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.