Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727712219

Liga 727712219 Información oficial sobre el partido 727712219 en Hattrick

09.03.2024 19:15:00

FC Triple M Alineación oficial del equipo 'FC Triple M' en el partido 7 - 0 Liv's Gunners Alineación oficial del equipo 'Liv's Gunners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Triple M Alineación oficial del equipo 'FC Triple M' en el partido 2 - 0 Liv's Gunners Alineación oficial del equipo 'Liv's Gunners' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Triple M

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Titus Gauls, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Triple se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Triple va augmentar la diferència quan Sergio D'Angelantonio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en Angelo Infante va augmentar l'avantatge de Triple a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Triple a 4 - 0. William Genzabuke va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Davide Burroni va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Triple, Angelo Infante, que va marcar, sense saber com, el 5 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Triple va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Facundo Raffo va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Triple van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Heiri Dähler va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 7 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Titus Gauls va ser clau en la jugada d'atac de Triple al minut 21, quan ell mateix va fer una passada brutal a Facundo Raffo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Liv's Gunners

Ocasiones Ocasiones