Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727709415

Liga 727709415 Información oficial sobre el partido 727709415 en Hattrick

02.03.2024 19:15:00

Fc Ani Difranco Alineación oficial del equipo 'Fc Ani Difranco' en el partido 4 - 1 Estrella Roja Köniz Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Köniz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Ani Difranco Alineación oficial del equipo 'Fc Ani Difranco' en el partido 2 - 1 Estrella Roja Köniz Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Köniz' en el partido
Tiene suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,9 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Ani Difranco

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Difranco s'avançava al marcador al minut 5, després d'un rebot que va caçar en Mathis Lambert per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Torbjörn Ekell, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Difranco.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Difranco va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Anthony Louis des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Difranco va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Boris Ryffel, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Difranco ho intentava per la dreta per mitjà de Émilien Landeau, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Anthony Louis de Difranco va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Torbjörn Ekell de Difranco amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Willi Herzig de Difranco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karel Nový.

Estrella Roja Köniz

Goles Goles

  • 154 Minuto 82 (Gol de penalti): Estrella va reduir les diferències al marcador en anotar el 4 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Patrik Fauchier.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Estrella creava perill des de la dreta al minut 11, però en Afzul Zia, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Misja Louwers desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Gerlof Fleck quasi aconsegueix empatar per Estrella al minut 28, però Afzul Zia va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Estrella van seguir progressant per la banda dreta. Vinzenz Gattiker va tenir la seva oportunitat al minut 56, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 235 Minuto 65 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Patrik Fauchier es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 65, però el porter va aturar el seu xut.