Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727706391

Liga 727706391 Información oficial sobre el partido 727706391 en Hattrick

02.03.2024 19:15:00

Morgans Buebe Alineación oficial del equipo 'Morgans Buebe' en el partido 7 - 3 fc fontannen 05 Alineación oficial del equipo 'fc fontannen 05' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Morgans Buebe Alineación oficial del equipo 'Morgans Buebe' en el partido 4 - 1 fc fontannen 05 Alineación oficial del equipo 'fc fontannen 05' en el partido
Tiene bastante suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morgans Buebe

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Morgans, atacant per l'esquerra al minut 8, va aprofitar el magnífic llançament de Serge Bloem per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Serge Bloem va donar a Morgans un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. 孫 (Suen) 睿航 (Ruihang) es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): Morgans va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 58, quan Pavel Strebezhev, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 2.
  • 116 Minuto 69 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 69, en Vittorio Terramoccia del Morgans va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a 孫 (Suen) 睿航 (Ruihang) que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 5 - 2.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Morgans va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Khristofor Lavrinov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Idriss Atiman, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 3 per a Morgans.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Pavel Strebezhev gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marvin Doerk va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Simon Siljamo de Morgans va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

fc fontannen 05

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 26 minuts Helmi Merrit va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Un mica després, Albino Cassano de fontannen va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors de fontannen no defallien en cap moment. Producte d'això, en Albino Cassano va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Albino Cassano que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): fontannen va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Philip Zescho es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Philip Zescho va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jógvan Petersen no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Jógvan Petersen va fer una estirada espectacular al minut 78, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Adriano Tranchina.