Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727706376

Liga 727706376 Información oficial sobre el partido 727706376 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

FC Thundorf- Kickers Alineación oficial del equipo 'FC Thundorf- Kickers' en el partido 2 - 2 FC Bargen Alineación oficial del equipo 'FC Bargen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Thundorf- Kickers Alineación oficial del equipo 'FC Thundorf- Kickers' en el partido 4 - 1 FC Bargen Alineación oficial del equipo 'FC Bargen' en el partido
Tiene mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Thundorf- Kickers

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Thundorf- va reduir el marcador al minut 78 a 1 - 2 quan Simon Feurer va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Cornel Badstieber va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Adrian Gâscă va entorpir al marcador d'en Jonathan Allard per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Simon Feurer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Thundorf- va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 86 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mark Vincent Hülshoff ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 90 per blocar una centrada d'en Thomas Korecky va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Thundorf-.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonathan Allard de Thundorf- es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cornel Badstieber.

FC Bargen

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Thomas Noël es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Roberto Alinari va augmentar l'avantatge de Bargen a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Roberto Alinari va estar a punt de posar per davant a Bargen amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Daniel Wiedenmeier va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Bargen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Wiedenmeier va desviar el xut final de Eugene Buchtel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Nguyễn Duy Cự va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 de partit, Thomas Noël va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Mikhail Piminov de Bargen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.