Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727704948

Liga 727704948 Información oficial sobre el partido 727704948 en Hattrick

16.03.2024 19:15:00

Stoney United Alineación oficial del equipo 'Stoney United' en el partido 4 - 3 FC St.Madrid Alineación oficial del equipo 'FC St.Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Stoney United Alineación oficial del equipo 'Stoney United' en el partido 3 - 5 FC St.Madrid Alineación oficial del equipo 'FC St.Madrid' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 6,0 % 73,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stoney United

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): Una falta al minut 5 va provocar un lliure directe. Yusef Kopiyo el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fc st.m.. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mischa Hatter la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Stoney es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 15.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Stoney va aconseguir el 3 - 1 quan Ahmed Goula Soilihi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 els aficionats van embogir quan en Frédy Cohade va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Stoney.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Frédy Cohade, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Timur Danilchev va estar a punt de sentenciar el partit al minut 23, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Stoney va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en José Ramis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 219 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Robin Torbergsen va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Yusef Kopiyo, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Frédy Cohade de Stoney va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Samu Huilaja de Stoney va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC St.Madrid

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): En Fredy Bartels entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Fc st.m., un peu providencial d'en Arsen Guryev va situar el 2-1 al panell digital.
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Eric Jacquat va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 72 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Gustaw Szczyrba per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Arsen Guryev de Fc st.m. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.