Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727700875

Liga 727700875 Información oficial sobre el partido 727700875 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

Tampa Bay Lightning Alineación oficial del equipo 'Tampa Bay Lightning' en el partido 2 - 2 SüdquartierX Alineación oficial del equipo 'SüdquartierX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tampa Bay Lightning Alineación oficial del equipo 'Tampa Bay Lightning' en el partido 3 - 0 SüdquartierX Alineación oficial del equipo 'SüdquartierX' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tampa Bay Lightning

Goles Goles

  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Lightning una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ante Renje, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 56.
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Ivanas Girštautas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gian Buzetta va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gian Buzetta va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Philipp Begly rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gian Buzetta va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Sylvester Burgherr de Lightning gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

SüdquartierX

Goles Goles

  • 187 Minuto 11 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del SQX va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Stephen Eliassen en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 187 Minuto 64 (Gol tiro lejano): L'entrenador del SQX va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 64 va arribar el 2 - 2 quan en Rohan Doleyres va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 14 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Gian Luigi Tarquini ja els havia advertit que el porter contrari, en Oscar Muhlethaler, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): SQX van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 16, però el xut de Obe Ketels des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): Al minut 33 un refús amb el peu d'en Oscar Muhlethaler va anar a parar als peus del Artem Mechetin que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.