Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727700049

Liga 727700049 Información oficial sobre el partido 727700049 en Hattrick

11.05.2024 19:00:00

Lennys lustige Elf Alineación oficial del equipo 'Lennys lustige Elf' en el partido 2 - 2 GambaVonKüsteZuKüste Alineación oficial del equipo 'GambaVonKüsteZuKüste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lennys lustige Elf Alineación oficial del equipo 'Lennys lustige Elf' en el partido 4 - 1 GambaVonKüsteZuKüste Alineación oficial del equipo 'GambaVonKüsteZuKüste' en el partido
Tiene mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lennys lustige Elf

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): lustige s'avançava al marcador al minut 13, després d'un rebot que va caçar en Marian Jakuboszczak per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jonathan Young va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lars Federlein va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Santiago Watanabe no va ser aprofitada per en Sebastien Schuhmacher que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): lustige va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sándor Czakler en un 1 contra 1 amb el porter Arist Christ, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

GambaVonKüsteZuKüste

Goles Goles

  • 152 Minuto 22 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Roland Ueberau de GambaVonKüsteZuKüst després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 160 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67 del partit, Niels Reinold va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.