Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727693976

Liga 727693976 Información oficial sobre el partido 727693976 en Hattrick

30.03.2024 19:00:00

Broncos de Hermosillo FC Alineación oficial del equipo 'Broncos de Hermosillo FC' en el partido 0 - 7 Club Atlético Nueva Chicago Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Nueva Chicago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Broncos de Hermosillo FC Alineación oficial del equipo 'Broncos de Hermosillo FC' en el partido 0 - 7 Club Atlético Nueva Chicago Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Nueva Chicago' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Broncos de Hermosillo FC

Club Atlético Nueva Chicago

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Atlético va ser finalitzada des de l'esquerra per Marcus Christiansson al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Blaise Anneser, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Leo Skriver va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al 40 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Atlético augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gretar Ísólfsson es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Marcus Christiansson va aprofitar un error defensiu al minut 66, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Atlético.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Denis Chalamila va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Atlético l'avantatge per 0 - 7. Gretar Ísólfsson en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alejo Pérez va superar els defenses rivals per velocitat al minut 4 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hermosillo. La jugada d'estratègia del Atlético per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Marcus Christiansson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, el Atlético va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Denis Chalamila s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Blaise Anneser de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.