Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727680225

Liga 727680225 Información oficial sobre el partido 727680225 en Hattrick

11.05.2024 19:00:00

sirjoon Alineación oficial del equipo 'sirjoon' en el partido 3 - 5 Jubi FC Alineación oficial del equipo 'Jubi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
sirjoon Alineación oficial del equipo 'sirjoon' en el partido 0 - 9 Jubi FC Alineación oficial del equipo 'Jubi FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sirjoon

Goles Goles

  • 115 Minuto 48 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Lionel Hoegner no va poder aturar David Sproat de sirjoon, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 48 el 1 - 5.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de sirjoon. A fi d'aconseguir el 2 - 5, van tocar-la en curt per tal que David Sproat xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): El sirjoon no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Edison Lafferty es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 el sirjoon va posar setge sobre la defensa central visitant però en Levi Murdock no va estar gens encertat.
  • 285 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jubi. La jugada d'estratègia del sirjoon per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Levi Murdock va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Edison Lafferty es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Jubi FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Jubi va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 8. Curd Saplotnig va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gerard Hertzler, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, Jubi va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Curd Saplotnig.
  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Jubi amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Adriano Pecchia, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 4 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 182 Minuto 46 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 46 de partit va donar a Jubi l'avantatge per 0 - 5. Danilo Arcellone en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danilo Arcellone de Jubi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zülfi Alan.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerard Hertzler de Jubi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Zülfi Alan de Jubi es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 52.